Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné domčeky
- ok ale este nedorucene
- Kvalitny a vzhladovo velmi pekny plechovy domcek na naradie.
- Pekne to vypadá .
- Kvalitné zabalenie čo ma prekvapilo
- Dvere by si zaslúžili silnejšiu konštrukciu a možnosť poriadneho uzamknutia.
- Plechy konštrukcie by mohli byť zo silnejšieho materiálu. Keď sa samorezná skrutka raz vyšrobuje opätovne už nemusí dobré držať takže každé preskrutkovanie je lotéria či sa to podarí dotiahnuť. Na zopár sroboch sa podarilo pri montáži strhnúť metricky závit maticou . No uvidíme ako sa popasuje s vetrom .
Ako papieroví domček ale účel splny znad výdrži 7 rokov
- Prakticke
- Odolne
- Rozmer
- Dizajn
Kupovali sme domcek na zaklade recenzii. Plechovy kedze je tensi sme nechceli a rozmerovo nevyhovovali,nasli sme tento keter manor 4x6. Na svoje rozmery sa tam zmesti ozaj vsetko. Gril, kosacka vertikulator, zahradne naradie. Uz len doplnit regal a parada. Skladanie bolo jednoduche presne podla navodu, a do 3 hodin aj s pauzou to bolo hotove. Spokojnost
Montaz domceka prebehla v poriadku. V zasielke nebol problem
- Dizajn, domček krásne zapadne do každej záhrady
- Jednoduchá montáž
- Kvalita prevedenia
- Napriek menším rozmerom je vo vnútri veľmi priestranný
Výhoda domčeka je, že má podlahu, čo umožní jeho montáž bez nutnosti kotvenia do zeme. Je stabilný a priestranný. Montážny návod je jednoduchý a zrozumiteľný. Značka keter opäť nesklamala, odporúčam :-)
Jediné, čo môžem vytknúť je, že domček nebol totožný s objednaným tovarom (chýbajúce okienko), čo však v mojom prípade nepovažujem za problém. Domček je naozaj krásny.
velmi tenky plech pri objednani nebolo napisane s akej hrubky je domcek
Veľmi nekvalitný, bojím sa že až nebezpečný.
- pomerne lahká montáž
- ak niekto nechce, murovaný záhradný domček a potrebuje rýchlo uskladniť veci je to dobrá voľba
po zostavení niektoré diely nelícujú uplne dokonale, cize sa moze stat, ze pri silnom dazdi može zatiec, ja som to riešil zasilikonovaním daných miest. uvidime ako moc sa bude domcek v lete prehrievat a ci tam bude moct byt uskladnený všetok material. v ramci moznosti a ked nema clovek cas alebo priestor na murovaný záhradný domcek to nieje najhorsia alternatíva aj ked cena je samozrejme prehnaná
- Veľmi tenký materiál, podstava sa bez dodatočného vystuženia nedá použiť, proste sa rozpadá
Na zakrytie proti dažďu asi áno.
Na zabezpečené uskladnených vecí nie - príliš tenký materiál.
- Domček oživil záhradu.
Pomerne komplikované skladanie domčeka.
- Pekný dizajn
- Bezúdržbovosť materiálu
- Vnútorná priestrannost
- Má vlastnú pomerne odolnú podlahu
- Trošku vyššia cena
- Nie úplne najjednoduchšia montaz
- Pomerne veľký rozmer balenia
Tak keď to zostručním, dizajnovo veľmi pekný záhradný domček. Je však potrebné mať pod ním vyrovnaný podklad, čiže ja som zvolil zámkovú dlažbu. Montáž nebola úplne najjednoduchšia - určite odporúčam ísť pozorne podľa návodu, pretože potom sa ak na niečo zabudnete, tak sa len tak niekoľko krokov dozadu nevrátite. Dvaja sme sa na tom celkom slušne narobili, ale výsledok stál za to - domček je vo vnútri naozaj veľkorysý priestorom, dokúpil som doňho niekoľko regálov z tvrdeného plastu - konkrétne 5ks a ešte aj tak sa sem zmestilo pomedzi kopec vecí, pričom stále sa v ňom dá manévrovať s vecami. Jediné čo ma zarazilo,že vstupné dvere nesedeli aj napriek premontovaniu úplne presne - museli sme podložiť (normálne pod samotný domček v tej časti) dlaždicu o rozmere cca. 40*40*1cm, aby sme to dorovnali a dvere sa nedreli. Každopádne, teraz prichádza leto, tak som zvedavý na tú UV odolnosť, pretože ak sa zdvihli teploty, tak asi 2 strešné panely zapracovali a vznikli medzi nimi škáry o šírke cca. 0,5cm - napriek tomu tam však nezateká (toho som sa bál najviac), pretože pod tými spojmi sú také konštrukčné lišty, ktoré majú zároveň odvádzaciu drážku na vodu. Čiže uvidím, čo s tým materiálom spraví zmena teploty. Inak veľká spokojnosť, tá podlaha je tam tiež super - neťahá tam ani som nezaevidoval nejakú zvýšenú vlhkosť. Druhá a posledná vec, čo ma zarazilo bolo, že napríklad nebolo v krabici pribalene dostatočné množstvo izolačného materiálu na tesnenie okienok a tak sme to nainštalovali bez toho, tak uvidím tiež po čase. Produkt hodnotím kladne a dokonca v tom strednom rozmere ho už majú nainštalovaný aj ďalší traja susedia, takže vyzerá, že to bude osvedčený produkt.
- .
- .
Návod bez slovenského alebo českého prekladu, pritom sú v ňom chyby a z obrázkov sa nedá všetko vyčítať, sú bez detailov, orientácia len podľa vyvŕtanych otvorov, veľmi som okolo toho nadával, vyzerá to nestabilné, kostra žiadna, základný podstavec tiež veľmi slabí, neviem ako to ešte ukotvím a či to vydrží silnejší vietor, a sneh na streche - ukáže zima, Som zatiaľ sklamaný. Písali ste, že montáž vyžaduje zručnosť, hľadal by som tam iné slovo. Mali by ste to dodávať s oveľa lepším návodom na montáž a o kvalite výrobku nehovoriac.
Nemal som moznost vyskusat, aj napriek informacii na stranke, ze tovar je na sklade, nebol tovar k dispozicii.
výhoda: rýchla dodávka
nevýhoda: 2 diely dodané duplicitne, 2 diely chýbali
- spokojná
Hned pri prvom kroku montaze ma trochu zaskočilo že rohove lišty podlahy boli dlhšie ako mali byť, po skrátení všetko ok, návod dobrý, všetky diely boli označené, montaž som zvladol aj sám za cca 4-5hod. Ako som videl tie panely bál som sa ze sa to bude heglat, ale ak to spravne zmontujete je to velmi pevná konštrukcia takže určite 10/10. Super je že sa o to netreba starat, a vtej cene určite nemá konkurenciu.
Zobrazujem 81 - 100 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...22 Ďalšie »