Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné domčeky
- lahka montaz
- pevna konstrukcia, nic nevrzga, ani v silnom vetre
- dobre vyzera
- moznost zvolit si umiestnenie dveri
Odporucam na dodavanu podlahu este polozit OSB dosky, nakolko sa moze pri chodeni prehybat
zdlhava montaz kvoli demontazi folie
- taká hračka skladačka, rýchlo postavené a vydrží tých 10 rokov, už sme jeden mali a stačí to
Predpokladom úspešnej stavby je kvalitne pripravený podklad pod domček. Toto naozaj netreba podceniť. Oplatí sa aj kontrola všetkých plastových dielov a ich očistenie od zbytkov po lisovaní. Podľa priloženého návodu je stavba jednoduchá.
- Neprišlo komplet balenie
- Chýbajú dvere diel D2
- Pri tej cene úplne slabé a žiaľ krabica došla jak keby si ju prehadzovalo 30 kuriérov
Som veľmi sklamaní po zložení chýbal diel dverí žial človek ide postupne podľa plánu a príde až na koniec a zistí že je bez jedných dverí
- Krasny domcek splnil ocakavania
- Cena zodpovedá vyhitiveniu
- Trocha labilnejší, ale ukotvili sme to do betónu silnejšími chemickými kotvami
- Výhoda
Duramax Titan 4,7 m2 zelený
Pridané: 5. januára 2023
(naposledy upravené 5. januára 2023)
Zakúpený v Superdiskont.sk
- Rýchla montáž, pevný materiál
- Výhodné uskladnenie záhradnej techniky
- rýchla montáž
rýchla montáž , super jednoduchý návod aj možnosť video návodu na youtube
pekný dizajn
trvácny materiál
- Odporúčam
G21 GAH 1085 340 x 319 cm sivý
Pridané: 3. decembra 2022
(naposledy upravené 3. decembra 2022)
Zakúpený v Penta SK s.r.o.
- Veľa náhradných srobov
- Nevyhou sú nepresne prevrtane diery na dieloch. Manuál je neprehľadný niektoré postupy sa nedali vyčítať z manuálu.Samorezy sú vhodné tak do dreva nie do plechu.
Ešte som nič nedostal , žiadny tovar neprišiel!
Záhradný domček je rozmerovo dostatočný na uskladnenie náradia, kosačiek, sudov na vodu.
Technické prevedenie je veľmi krehká konštrukcia s nutnosťou vnútro dovybaviť masivnymi regálmi, nie veľmi zrozumiťeľný montážny návod (malé obrázky, potreba viac detailov)
Vyborny pomer medzi cenou a kvalitou.
- Záhradný domček je taký, ako je uvedené v popise produktu.
- Po kompletnej montáži vcelku pevný a stabilný.
- Je potrebné presne postupovať podľa návodu na montáž a skladať ho krok za krokom. Nepoužívať hrubú silu.
- Na uskladnenie záhradného náradia, nábytku, bicyklov a pod. je ideálny. A dobre vyzerá.
Vybavené k spokojnosti,odporučam tento obchod.
- Rýchla montáž
- Chybičky krásy v návode na montáž.
- vzhľad
Na bežné používanie úplne stačí.
Staval som ho sám, je to také lego. Vo veľa recenziach som čítal že je tam tenučký plech, je tenký ale v pohode stačí.
Všetky diery na skrutky mi sedeli nič som nemusel upravovať.
Dvere pri zatváraní hrkocú, stačí namazať koľajnicu a na dverách doporučujem medzi lišty a plech dať silikon, výrazne sa odhlučnia.
za tie peniaze nečakajte nejaký luxus, ale nie je to zďaleka také zlé ako som čakal
Zobrazujem 101 - 120 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...22 Ďalšie »