Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné domčeky
- Vyzerá to dobre
- Účel plní, zatiaľ…
- Dobrý úložný priestor za tu venu
- Kartón je snáď pevnejší než tie plechy
- Veľmi labilná, bez spevnenej podlahy by to snáď ani neudržalo tvar a určite to treba aj riadne ukotviť inak by to pri silnom vetre mohlo začať cestovať .
- Dvere sa nedaju namontovat kolieska nie su totozne s tymi ktore mate v navode na montaz.
Neodporucam nikomu kupit tento produkt
- Skvelá profesionálna práca
- Kvalitné spracovanie
- Úprava podľa našich predstáv
Super domček. Jeden z mála eshopov, kde sa dá zohnať takýto kus poctivej práce. Chceli sme okno z bočnej strany a aj to išlo. V podstate umožňujú úpravu podľa akýchkoľvek predstáv, odporúčam.
V návode že montáž 2hodiny trvá to dlhšie
- Splnil účel, na ktorý sme ho potrebovali. Je pekný, účelný, prekvapil vnútornou plochou.
Náročnejšia montáž, niektoré dielce nezapadli presne, krídla dverí nie sú v rovnakej výške.
Domček je kvalitný, dobre prevedený. Dodanie bolo rýchle, skvelá komunikácia. Odporúčam
- celkom dobrá montáž ,,
- Rychle dodanie, primerana cena
Makke plechy, niektore prisli preliačené. Taka hracka, ale na veci ktore tam potrebujeme dat je akuratna velkost.
Budka je velmi lahka, ukotvenie do zeme je potrebne. Kazdy diel bol obaleny vo folii, takze odfoliovanie trvalo dlhsie ako samotna montaz. Celkom cas skladania, odfoliovania - 6hodin. Celkom fuška
- Vhodny do mensich zahrad , co je belka vyhoda.
Jednoduchá montáž, bezúdržbovosť.
- Veľmi zlá stabilita pri montáži. Vyžaduje si absolútne bezvetrie a min.troch zručnejších ľudí.Neprehľadný montážny návod. V našom prípade chýbajúce spojovacie prvky.
Som nadmieru spokojný.
Ešte som ho neskladal , tak som zvedavá.
- splnil ocakavania - sikovny domcek na uskladnenie naradia, kosacky; priestranny; navod na zlozenie domceka je sice super podrobny, no treba si na jeho poskladanie rezervovat niekolko hodin
- "skladacka" iba pre naozaj zrucnych majstrov
spokojnost; oplati sa
- prakticky, esteticky
- zatial neviem pre kratkost pouzivania
- Úplne všetko v domčeku uložím a schovám , porobil som si police
- nemá
a to je všetko , už dajte pokoj.
- Jednoduchá montáž, splnil účel, na ktorý bol kúpený, dorobená podlaha s OSB dosiek. Akurát bolo treba silikónom pretesniť okná a vrchné uchytenie strechy, čo nie je uvedené v popise, ale to je najmenší problém.
- Moderný design. Montáž: všetky diely sú označené, čo uľahčuje montáž. Montáž pri niektorých krokoch vyžaduje 2 ľudí, čistý čas montáže domčeka cca 4 hodiny. Po montáží je domček veľmi stabilný a presný.
- podrobny navod, vyborne oznacene diely, na plastovy domcek pevna konstrukcia, takmer bezudrzbovy. moznost si ho namalovat podla predstav, netreba nic dokupovat ako podlahu...
- zatial sa neukazala ziadna
- Dobrá komunikácia a vyhovenie našim požiadavkám
- Ako sa tu spomína tak dlhšia doba čakania
Môžem odporučiť. Domček sa navyše dá po dohovore upraviť podľa požiadaviek! Nechali sme si urobiť väčšie dvere a umiestniť ich z bočnej strany
Zobrazujem 121 - 140 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...22 Ďalšie »