Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné domčeky
- Menšie rozmery ako udáva firma epenta nedošiel nám produkt v rozmeroch 340cm x 319cm , ale v rozmeroch 330cm x 310cm, troška sme z tohto sklamaný, ale produkt slúži.
- ťažšie sa posúvajú dvere
- Tovar nemáte na sklade a nebol mi dodaný
- Snáď len cena, ale radšej pridať peniažky a kúpiť niečo poriadne, napr. Značka Biohort
- Veľmi slabý, tenký plech
- Nepresne vyvrtnane otvory na skrutky, slabé skrutky, lámu sa
- Dvere sa nedajú poriadne zavrieť, zostane tam 1 cm medzi kridlami
- Poškrabane diely už v krabici
- Vzhľadom na nepresne vyvrtane otvory veľmi ťažká montáž
S eshopom nebol žiadny problém.
Samotný produkt je veľmi nekvalitný
Tovar spĺňa naše predstavy. Vyzerá super a cena je primeraná kvalite.K montáži stačia 2 osoby, nie je zložitá, nákresy sú podrobné a nechýbali žiadne sucasti. Podlaha by mohla byť o niečo pevnejšia, ale to je maličkosť, dá sa to jednoducho doriešiť napríklad položením gumolitu aby sa od ostrých hrán náradia nepoškodila.
- Nezodpovedný dodávateľ
- Nulová komunikácia
Objedmal som si domček z Alzy pred vyše mesiacom. Podlahová konštrukcia nám prišla nekompletná. Na chýbajúce diely čakáme už mesiac, medzitým nám Alza povedala už 2 rôzne dátumy, kedy nám údajne boli chýbajúce diely odoslané, pritom nás stále nikto nekontaktoval, žiadny email ani sms od dodávateľa alebo kuriéra. Podľa všetkého dodávateľ klame nás aj Alzu, inak si to vysvetliť neviem. Alza je neschopná nám chýbajúce diely vybaviť a dodávateľ s nami mesiac absolútne nekomunikuje.
Ešte ho nemám poskladaný. Trebalo by doriešiť pri doprave vyloženie ťažkého tovaru, lebo sme museli na rýchlo nájsť 4 chlapov aby nám pomohli vyložiť tovar.
- velky priestor
Je omnoho lepší ,ako som si predstavovala ....som veľmi spokojná
Mohli byť hrubšie a pevnejšie plechy
- Pevnosť konštrukcie po montáži.
- Presný návod postupu montáže.
- Kvalita spracovania jednotlivých dielov.
- Musíte ho montovať vo dvojici s pomocníkom. Cca 70-80% montáže som zvládol v jednej osobe.
Pôvodne sme mali vyhliadnutý sivo/čierny Keter Cortina, z Evotech panelov, ktorý má šikmú, plochú strechu, ale kým sme sa rozhodovali, kedy si ho kúpiť, ( je to totiž rozmerný , ťažký balík) stal sa nedostupným za akceptovateľnú cenu. Newton je rovnako z Evotech materiálu, s poctivou pevnosťou. A kombinácia farby hnedo čierna vyzerá aj prírodnejšie v záhrade. Pri jarnom slnku som zistil obrovskú výhodu Newton. Vetracie otvory má úplne v najvyššom bode , v hrote strechy a perfektne tak vyvetrá prehriaty interiér. Cortina ich má v zadnej časti strechy, ktorý nie je v najvyššom bode a tým pádom sa prehriaty vzduch neustále bude hromadiťpei strope interiéru. Napokon som spokojný , že situácia sa vyvinula tak, že máme doma práve Newton domček. Keter nepatrí medzi lacné značky, ale za kvalitu a dômyselnosť konštrukcie sa oplatí priplatiť.
Tenký plech niektoré ohnuté -poškriabané ,nesedia spoje .Ak niekto chce mat stabilnejší domcek musí dokúpiť ukotvenie .
ZahradnyNabytok A0 181 x 162 x 86cm antracit
Pridané: 8. apríla 2024
(naposledy upravené 8. apríla 2024)
Zakúpený v ZahradnyNabytok.org
Tenký plech v krabici boli niektoré časti porušené (ohnuté,poškriabané),návod by mohol mat lepší detail spájania (niektoré nesedia).Dlhšie sa skladá .Na plechu nad dverami bola fólia ktorú sme odstránili (lebo sa odúvala)ale pred montážou .
Na dokúpenie sa ešte mohlo niečo ponúknuť: ukotvenie domčeka aby bol stabilnejší.
Mame malu zahradu, preto mi vyhovoval rozmer aj vzhlad, proti tomu nic nenamietam. Teda ale 8 hodin ho skladal naozaj sikovny majster, uplne zle podklady, navod. Takze, kto sa nudi, moze si ho kupit a zabava moze zacat. Skoda takto pokazit dobry dojem.
Cena je adekvatna.
Je super a má dobrí manuál. Bez problémov som to zmontoval.
- Materiál- plech aj keď je tenký, je na správnych miestach zafalcovaný, aby bol spevnený.
- Domček vyzerá veľmi pekne.
Tam kde plechy nie sú zafalcované sú ostré ako nôž. Sú v balení pribalené aj rukavice, ale skúste v nich chytiť maličkú skrutku. Takže ruky sú po skončení montáže riadne dorezané.
G21 GAH 1085 - 340 x 319 cm, antracitový
Pridané: 25. marca 2024
(naposledy upravené 25. marca 2024)
Zakúpený v Penta SK s.r.o.
- Veľkosť ok
- Treba konštrukciu, bez toho celé zle.
- strašne tenké plechy a zlý manuál.
Za veľa peňazí malo muziky.
- dostatočne veľký
- vyzerá dobre
- zložitá montáž
- návod nedostatočne presný
Je krajsi nez na fotke. V navode sa pise 2-3 hodiny montaz - dvaja ludia
Maju asi preklep. Bud chyba 0 a tj.20-30 hodin alebo mali napisat dni. Nam to s manzelom trvalo plne 2 dni a to on je montaznik. Chyba nam este kopa srovbov- musime dokupit. Ostali nam navyse dlhe vzpery, ktore ozaj uz nemame kam vlozit. Nesedi vsetko uplne dobre, v niektorych momentoch uplne nezrozumitelny navod...
Ale napriek vsetkemu sa z neho tesime a snad bude kvalitny a dlho sluzit.
Produkt je celkovo celkom dobry, hrubka plastu je ale prilis tenka, na vesanie polic a inych vecy (ako bicykla) by som sa nespoliehal.
Zobrazujem 41 - 60 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...22 Ďalšie »