Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné domčeky
nezaberá veľa miesta
- priestranný
- vyhotovené z veľmi tenkého plechu
nieje to kvalitou to , čo sme chceli
Veľmi nekvalitný výrobok. Veľmi tenké plechy. Nie veľmi prehladný návod na montáž.
- Chatku a současně WC eko jsem vybíral podle vzorových smontovaných chatek u několika obchodních domů. Rozhodně chatky od BPP jsou nejkvalitnější.
v balenie nie je podlahova konstrukcia, nie je to uvedene v popise na webe
- idem stavať, je potrebný
- rýchlo skladatelý domček
Ľahká manipulácia, jednoduchá montáž
- Pomer cena a kvalita
Plech je velmi tenky bojim sa že pride silnejši vietor a odnesie nam to .Je velmi naročné poskladať to .Nam chybala jedna lišta tak ešte nemame dvere namontované .Pri skladaní nesedeli na lištach dieri .Sroby su velmi maličke nedaju sa chyťit medzi prsti poskladanie je velmi naročne na čas .Za 389 eur som prestavovala qvalitnejší material .Podla mna to vydrží max. 1 rok
- splna ucel
Tinman TIN307
Pridané: 18. októbra 2017
(naposledy upravené 18. októbra 2017)
Zakúpený v Jardin.sk
- pomer cena ku m2
tenký plech, chcelo by to hrubší plech aj za cenu vyššej ceny produktu
- kvalita = cena
- na druhý krát sa stavia lepšie :)
- čas výstavby
- komponenty sa dlho "šúpu" od ochrannej fólie
- pozor na komponenty - ľavá vs. pravá časť; návod
TINMAN TIN307 - plechový záhradný domček - odporúčam, na stavbu domčeka nestačia dvaja ľudia, resp. dvom ľuďom to trvá dlhšie ako je písané v návode. Pozor na časti, ktoré sú chránené proti poškriabaniu - treba si vyhradiť čas na ich "šúpanie". Potom tiež odporúčam, dávať si pozor na jednotlivé diely a ich správne zoradenie, pretože na prvý pohľad sa môžu zdať rovnaké, ale v skutočnosti to tak nie je. :)
- dlhá doba montáže
katastrofa,tenke plechy,poskriabane,po kratkej dobe pouzivania zacinajuca hrdza,reklamacia nevybavena ani po tyzdnoch
- ľahko zmontovateľný
BPP Záhradná chatka 3B 28mm
Pridané: 26. septembra 2017
(naposledy upravené 16. októbra 2017)
Zakúpený v BPPshop.sk
- Veľmi kvalitný návod
- Dosť pružná podlaha - podkladová rohož by mala byť hustejšia, alebo väčšia hrúbka dlážkovice
G21 GAH 706 277 x 255 cm sivý
Pridané: 25. septembra 2017
(naposledy upravené 10. októbra 2017)
Zakúpený v Jardin.sk
Výrobok som kúpil, že mi najviac vyhovoval rozmerovo.
Zatiaľ som nezistil žiadne závady. Možno by vyhovoval silnejší rám, inak je to dobrý výrobok.
- prakticnost da sa presuvat
Zobrazujem 361 - 380 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Ďalšie »