Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné domčeky
- Plech je veľmi tenký. Pri väčšej búrke nám vietor pokrčil dvere. Komplikovaná montáž a slabší nákres. Prišli nám aj ohnute vodiace listy na dvere. Nedalo sa to úplne vyrovnať a preto máme problém s otváraním dvier. Už by sme tento produkt za túto cenu určite nekúpili.
- Kvalita prevedenia na vysokej úrovni
- Veľmi dobrý návod na montáž
- Dizajn
- Rychlo zlozeny super na odkladanie zahradneho naradia
Tak komplikované skladanie 1 milión dielcov toto je 21 storočie a nie ranný kapitaizmus
- Dobry produkt
- dobrý pomer cena/výkon
- jednoduchá montáž, trvalo nám s krátkymi prestávkami cca 4,5h (2 osoby)
- komponenty označené číslom, zrozumiteľný návod, treba si ho však detailne prezrieť
- ľahká konštrukcia, jednoduchý prevoz v rozloženom stave
- súčiastky navyše- toto oceňujem pretože som ich na záhradke dosť postrácal, výrobca asi myslel na takých ako ja :)
- súčasťou balenia je kotvenie na hmoždiny
- bez uťahovačky by som to asi nedal
- na prve uchopenie "plieškov" som si myslel že bude labilný, ale keď sa to všetko zošrobuje, chytí akútakú tuhosť
- ako výhoda tak aj nevýhoda je hmotnosť, je potrebné poriadne ukotviť, konštrukcia je ľahká a bez riadneho ukotvenia by ju odfúklo
- domček som si dal na záhradku, tak som zvedavý, koľko bude odolávať zvedavcom, do vnútra by sa dalo dostať relatívne ľahko bez akéhokoľvek náradia, uzamknúť plastové úchytky je asi tak na ozdobu, odporúčam zvážiť uskladnenie drahších vecí, na vlastnom dvore pri dome však postačí.
- na jednom plechu na stene neboli predpripravene diery, museli sme spraviť nové, čo pri hrúbke plechu je trošku ošementné
Zhrnul by som to asi tak, že za tú cenu sa domček oplatí kúpiť, keď potrebujete nutne uschovať nejaké veci. Treba myslieť na to, že dvere sú zašuchovacie a ten kto sa chce dostať do vnútra sa jednoducho dostane.
- Nezrozumiteľný návod - neviditeľne detaily
- Niektoré diely nedokončené - chýbali dierky
- Zbytočne malé šrouby, s ktorými sa ťažko manipulovalo
- Čas na zloženie neadekvátny návodu (2 hod) realita cely deň - často sme si museli domýšľať ako to mame zložit
- Plechy veľmi tenké
- Dizajn
- Zložitá montåž
- Nestabilná konštrukcia, papierové plechy
- Pri montáži nedoriešené detaily
Pri montáži pevné nervy, dva dni to trvalo dvom zručným chlapom. Plechy sa krčia, nesedia, treba dávať pozor, hneď sa ohnú, poškriabu, zle je riešená hlavne strecha. Domček stojí jeden deň a bojím sa, čo bude , keď zaprší a napadne sneh a zafúka.
Kto má možnosť, radšej domček vymurovať..
nepresný návod, nepredvŕtané všetky diely, potrebná improvizácia. v návode je uvedený čas montáže 2 hod., rád by som to videl na vlastné oči u dovozcu. my sme to dali za 9 hod.
- Nakúpil som plech za 300 eur... Keby aspoň nosná konštrukcia bola z pevného železa, celá tá búda je jedna veľká katastrofa a ešte k tomu dodaný s otrasným návodom.
+ Domček je pekný na pohľad
- Je to papierová búda
Záhradný domček je náš druhy rozdelili sme si na úschovu kosačky menší a väčší ktorý sme už vlastnili máme na úschovu záhradneho náradia a bicyklov
Treba sa psychicky pripraviť, že to budete montovať minimálne 2 dospelí ľudia 6-8 hodín. Potom je to OK. Je to pekné, kvalitné prevedenie z tenučkých plechov. Samotné kúsky sú pomerne labilné, no ak konštrukciu spojíte úspešene dokopy = domček bude stabilný. Pre úplnú spokojnosť treba pripevniť o drevennú konštrukciu a vystlať podlahu štrkom/makadamom. Alebo upevniť domček so zemou (dlažbou) = potom je výsledok perfektný. Stojí to za to. Cena tohto typu zloženého záhradného domčeku sa pohybuje cez 400 eur, v rozloženom stave ako bol tento super cena za 220 Eur = ale ako píšem treba sa pripraviť, že to budú stavať dvaja ľudia 6-8 hodín. Záleží ako komu vyhovuje :)
- Chyba navod v cestine je tost pracne
Rozmerovo mi vyhovuje.
- Jednoduchá montáž
- Nedodali súčiastku
- Výhodná cena v porovnaní s kvalit
Formulár na ohodnotenie produktu už prišiel,ale tovar nie.
- plastový záhradný domček s kovovou kostrou Veľmi priestranný.
- Pekný vzhľad, dobre využiteľný priestor, možnosť dobrého uskladnenia záhradkárskeho náradia. Vhodný do dvora rodinného domu.
- Strecha by mohla byť o 15 cm väčšia, aby dažďová voda netiekla pod domček, posuvné dvere by mohli byť z pevnejšieho plechu a úchytka na zabezpečenie z kovu, nie plastová. V záhradkárskej osade nie veľmi bezpečné.
Celkovo spokojnosť, ale potrebné menšie úpravy.
- okamžite vyriešený problém so záhradným náradím
- je pekný
Plech by mohol byť hrubší
Zobrazujem 181 - 200 zo 438 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...22 Ďalšie »